10 Ting vi ville ønske enhver bar havde

Efter en lang uge med arbejde og ansvar, er det dejligt befriende at kunne tage ud på bar i weekenden. Det bliver dog meget let det samme weekend efter weekend – man sidder og drikker den samme tørre øl, og snakker med de samme gamle hoveder. Her kunne det være lidt mere spændende at socialisere over en anden aktivitet – hiv derfor fat i ejeren af baren og bed ham om at bruge følgende som indkøbsliste:

 

1. En Dartskive

Dart er spillet, der bliver sjovere og sjovere som aftenen skrider frem. Pile i hånden, alkohol i blodet og en konkurrencegejst der ingen ende vil tage. Et spil dart giver aftenen en masse morskab, og én af jer får lov at kalde sig vinder!

2. Airhockey

Noget mere utraditionelt end dart, men hold op hvor et airhockey bord sjovt! Man kan få helt flammer i øjnene, når man har skudt flere gange uden at ramme i. Få pulsen op og fyr pucken ud i hele baren!

3. Et Spil Kort

Noget så simpelt som et spil kort, kan bruges til en milliard forskellige ting. Alle har deres favorit kortspil, og af og til er der en i gruppen der kan et trylletrick eller anden form for underholdning.

4. Cards Against Humanity

Et særligt kortspil fyldt med upassende sætninger der skal sættes sammen på den ene eller anden måde. Rigtig god underholdning, og god måde at bryde isen på og dele en masse grin.

5. Samling af Drukspil

Man kører let træt i de samme gamle drukspil, og det kan derfor redde aftenen hvis baren har en lille bog eller lignende med en samling af gode drukspil. Så får man prøvet noget nyt, og får drukket sig en kæmpe i øret samtidig – stor success!

6. Terninger

Fuldstændig som med kort, giver terninger bare så mange forskellige muligheder. Hvis baren endda engagerer sig direkte, ved at tilbyde rabat på bajere hvis man slår en Meier – jamen så giver vi en skål!

7. Ludo

Spillet de fleste ikke har rørt siden de var børn. Det gode ved ludo er imidlertid, at det er så simpelt at man sagtens kan føre en samtale mens man spiller. De fleste kan også forblive venner efter et spil ludo 😉

8. Billiard

Det er selvfølgelig ikke lige alle barer der har plads, men dem der har sætter vi stor pris på. Der er nu noget helt særligt stemnings-mæssigt over alkohol, tilrøgede lokaler og det grønne bord i midten.

9. En Træstub

Sandsynligvis en jysk tradition, men manddomsprøver virker overalt. En træstub i baren, med en hammer kædet fast til sig er langt mere underholdende end man skulle tro. Typisk køber man så et par søm i baren, og går så i gang med at se hvem der kan slå sit søm i med færrest slag.

10. Karaoke

Når man lige har drukket sig mod til er karaoke hyle morsomt! Det er ligegyldigt om man kan synge eller ej – det er faktisk sjovere hvis man er fuldstændig elendig!


Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /home/typeddk/public_html/wp-includes/class.wp-scripts.php on line 492