3 unikke golfbaner i Danmark

Er du typen, der elsker at bruge dine formiddage og eftermiddage på at spille golf? Får du også en sejrsrus i kroppen, når du ser golfbolden trille ned i hullet gang på gang? Så elsker du sikkert også naturen og den friske luft, som den grønne græsbane bringer med sig. Flere og flere danskere har fået øjnene op for golfen, hvilket er skønt, da det bidrager til en øget fokus på og golfklubber- og baner, som kan udvide og forbedre sig.

Der er rigtig mange smukke golfbaner i Danmark, hvor naturen virkelig sætter sit præg. Omgivelser med træer, søer og bække er ikke noget særsyn, og det tager golfoplevelsen til en helt nye højde. Dette er det specielle ved golfbaner i Danmark. Mange af dem er naturlige, og kunstgræs er langt de fleste steder ingen nødvendighed.

Jeg forsøger i denne artikel at give et bud på nogle af de mest unikke golfbaner i Danmark, som gør hele oplevelsen en tand bedre.

 

Banen i Ry

Banen i Ry er en af Danmarks smukkeste af slagsen. Med søer der reflekterer solens stråler og træer fyldt med grønne blade er banen en oplevelse du ikke må gå glip af. På Tripadvisor har stedet fået følgende anmeldelse: “Golf course i perfekt stand” (1. august, 2016) Det er altså ikke blot banens omgivelser, som gør oplevelsen unik, banen egner sig i den grad også til et godt slag.

Derudover har Ry et samarbejde med Silkeborg, hvor den fusionerede golfklub tilbyder prøvemedlemskaber, og i samme omgang tilbyder golfudstyr til en fordelagtig pris for nybegyndere.

 

Lübker Golf Resort

Banen i Nimtofte er ikke bare en golfbane. Den er en del af et større resort, som tager sig af sine medlemmer, hvilket vil sige, at du som medlem ikke blot får adgang til golfbanerne, du får samtidig adgang til en række unikke fordele på Lübker Golf Resort. Du bliver altså ikke bare endnu en golfspiller i rækken, når du vælger at slå dine slag på dette resort.

Det er ikke blot danskerne, der har fået øjnene op for banen. i 2012 blev banen nemlig kåret til at være den 17. bedste golfbane i verden ifølge den engelske hjemmeside Top100golfcourses.co.uk.

 

The Scandinavian

25 minutters kørsel fra København ligger endnu en af Danmarks smukkeste golfbaner placeret. Spillerne beskriver stedet som eventyrligt og med en evne til at få selv den mest stressede person ned i et roligt og afslappet tempo. Dette er en gave, som banen besidder. Mange golfspillere dyrker sporten netop for at opnå en ro i kombinationen af smuk natur og motion, og for at konkludere på The Scandinavians baner, så matcher de denne unikke kombination.


Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /home/typeddk/public_html/wp-includes/class.wp-scripts.php on line 492