5 udødelige klassikere

Vi kender det alle, følelsen af at stå foran klædeskabet og føle sig fortabt. Du ved, at skabet er fyldt med smart tøj til store mænd, men hvad passer egentlig godt sammen?

 

Tøjkrise rammer alle – også plus size manden, så selvom du er god til at købe tøj i store størrelser til mænd, er grundfundamentet til en god garderobe – måske ikke helt på plads.

 

Vi sætter her fokus på 5 udødelige klassikere, som du ALTID bør have i din garderobe – og som du kan ty til, når tøjkrisen rammer.

 

  1. Jeans

Søg altid for at have 2-3 par gode jeans i skabet, som sidder godt på dig. Er likviderne små, så er det her, du skal bruge dine penge, da et par velsiddende jeans kan bruges til alt. T-shirts, polo T-shirts, skjorter osv. Køb dig et par lyse, et par mørke og måske et par sorte – så er du rigtig godt kørerne.

 

  1. T-shirts

Udover at være en gammel klassiker er T-shirten også blevet en mulighed for at udtrykke hvem man er og hvad man står for og tilnavnet ”statement T-shirt”, er blevet et velkendt modefænomen.

Du bør have en pæn stak liggende i skabet. Søg for et godt og varieret udvalg, da du på den måde kan lade morgenhumøret eller vejret bestemme, om du er til striber, print, statement eller om det den morgen – blot skal være den ensfarvet.

 

Undervurderer ikke den ensfarvet sorte eller hvide T-shirt sat sammen med et par slidte jeans – Det giver nemlig et cool og stilsikkert look, der aldrig går af mode.

 

  1. Skjorter

Skjorten har altid været en måde for mænd at tage sig bedst muligt ud på. Søg for at have minimum en skjorte hængende i skabet og den SKAL være ensfarvet. Helst hvid, sort eller lyseblå.

 

Brug den, når du har behov for at klæde dig lidt stilfuldt, den udstråler nemlig elegance, autoritet og sender et signal om, at du har klædt dig lidt pænere – end normalt.

 

  1. Polo T-shirts

Den ikoniske krave og det genkendelige snit gør polo T-shirten til det sikre valg, hvad enten din stil er klassisk eller moderne. Den udstråler stil, fornemmelse for mode og fungerer som en mere karakteristisk version af den klassiske T-shirt.

 

Ved at have nogle stykker liggende i skabet, vil du kunne skabe variation i din hverdagsgarderobe. Den er cool til de fleste underdele: Jeans, chinos, combatbukser eller shorts.

 

Det er ikke uden grund, at den er blandt favoritten hos mænd – unge som gamle.

 

  1. Sneakers

Find dig et par fede sneakers – der er behagelige at gå i.

Sneakers har altid været én af de udødelige klassikere, men er lige nu trendmæssigt helt i top. Brug dem på jobbet sammen med et par jeans og en klassisk T-shirt eller skjorte.

 

Et par cool og iøjnefaldende sneakers trækker automatisk opmærksomheden væk fra din underkrop, hvilket jo ikke er dårligt, hvis man eksempelvis har lidt ekstra siddende på maven.

Robotstøvsuger til din lejlighed


Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /home/typeddk/public_html/wp-includes/class.wp-scripts.php on line 492