De bedste fashion brands af kendte såsom Stine Goya

Der er mange kendte der starter fashion brands og rent faktisk tjener mange penge på det. Det er en fordel for dem at starte sådan et firma op, da de kan tjene mange penge på det, nu hvor de egentligt er kendte, såsom Stine Goya. De fleste vil jo købe fra kendte. Du har nok hørt om de fleste af disse brands, men læs med forneden og lær’ mere om dem.

 

Stine Goya

Stine Goya er en tidligere dansk model, der bl.a. har været model for Chanel og Valentina Becher AS. Hun boede i Paris. Nu har hun dog grundlagt modebrandet Stine Goya, der er opkaldt efter hende. Stine Goya

specialiserer sig i farvestrålende, skulpturelt tøj.

 

The Row

Mary-Kate og Ashley Olsen er to tvillinger, der bl.a. også er skuespillere. Brandet er en af de største navne i Hollywood or er millioner værd. The Row var offentliggjort i 2006 og har ikke ladet sig interviewe om brandet i 3 år, hvilket blev gjort for at være sikker om at det ikke blev set som et ”celebrity brand” og faktisk blev taget seriøst.

 

Victoria Beckham

Victoria Beckham er konen til den tidligere fodboldspiller David Beckham. Hun har et stort øje for mode og er en af verdens mest kendte modedesigner. Ligesom Stine Goya startede hun med at være en kendis og derefter oprettede en tøjkæde. Hun offentliggjorde sin egen tøjkæde i 2008. I 2017 designede hun en billig Victoria Beckham collection for den amerikanske kæde, Target.

 

Gigi x Tommy

Succesen af Tommy Hilfigers samarbejde med den amerikanske supermodel Gigi Hadid beviser hvad at have en kendis som navn kan gøre til dit firma. Som Stine Goya er hun en anerkendt model. Gigi x Tommy er det første marked der nogensinde har ladet en kendt have en co-designet collection. The første i September 2016 var så succesfuld at en anden blev planlagt, nemlig til januar 2017. Begge collectioner solgte double op og blev endda solgt før de ramte catwalken.

 

Kendall + Kylie

Du kender dem nok. Kylie og Kendall Jenner. De er ikoner for mange unge piger, og er de seneste par år blevet meget populære. Nu har de valgt at skabe deres eget firma. De har samlet set 180 millioner følgere på Instagram og derfor vil deres tøjkæde selvfølgelig gå godt. De startede med at publicere deres første collection med den amerikanske ungdomskæde PacSun i 2013 og senere hen med TopShop også. Fire år senere ser det ud til at tøjkæden går som planlagt og de sælger nu svømmetøj og kvindetøj. Kendall er også en model lige i øjeblikket. Dette træk ser vi også i Stine Goya.

 

Fenty by Puma

Efter at blive kaldt den kreative designer af kvindetøj i Puma i 2014 har sangeren Rihanna nu designet sin egen ”ready-to-wear” collecion for huset sidste år i 2016. Brandet blev annonceret i April og deres indkomst er steget med 92 i dette kvartal. Desuden har hun også startet makeupkæden Fenty Beauty, hvor hun sælger makeup til enhver hudfarve. Dette har hun fået stor opmærksomhed på og mange, såvel som kendte, gør sig brug af Fenty Beauty.

 

Ivy Park

Beyoncé bliver stadig kaldt ”dronningen”. Hun bliver betalt 1 million dollar for ét enkelt Instagram post. Hun er dermed den mest dyrebare person på Instagram. Det er derfor oplagt at når hun sætter sit navn på noget, så vil hun tjene penge på det. Ivy Park er en sportskæde, hvor hun sælger sportstøj.


Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /home/typeddk/public_html/wp-includes/class.wp-scripts.php on line 492