Disse brands vil altid de fedeste

Selvom mærkevarer ofte er dyre, så er det altså bare en anden følelse. Det føles bare bedre og kvaliteten er som regel også bedre. Her har vi samlet, nogle af de brands, der passer til enhver mand, og som altid vil blive betragtet som fine og smarte:

 

Urmærker

Selvom der er rigtigt mange ure om buddet på at være de fineste, så er Rolex og Omega, nogle af de som folk først og fremmest kommer i tanke om, når de tænker på et fint ur. Begge har en vis klasse over sig, og signalerer kvalitet og luksus. Det er også derfor, at disse mærker har sin pris, men mange er villige til at betale en høj pris for et ur, da de både er en accessory, som man kan bruge hver dag, men samtidigt et kunstværk, der kan holde i mange år. Ure har længe været et populært eje, og vil længe blive ved med at være det.

 

Tøjmærker

Når det kommer til tøj, betyder kvalitet og brand rigtigt meget. Det er noget, betyder meget for mange, og det er også derfor, at mærker som f.eks. Lacoste og Ralph Lauren er blevet rigtigt populære i Danmark. De sender et signal, om at man gå op i, hvad man har på, og at man er kvalitetsbevidst. Ligesom med urene er der rigtigt mange om buddet, på at være de fineste tøjmærker.

 

Der er f.eks. også Peak Performance, der bl.a. sælger jakker og sportstøj. Af andre populære sportsmærker kan der nævnes Adidas, Nike og Puma, som alle tre i høj har promoveret sig ved hjælp af sponsorater til kendte sportsfolk, som f.eks. hhv. Lionel Messi, Tiger Woods og Usain Bolt. Hvis man f.eks. vil have en lidt finere jakke eller skjorte, som er af kvalitet og ser godt ud, kan mærker som Tommy Hilfiger mærket og Hugo Boss, f.eks. nævnes.

 

Bilmærker

Især mænd går rigtigt meget op i de bil, de kører i. Biler fylder også meget i hverdagen, hvis man f.eks. kører en lang afstand til og fra arbejde, og så er det altså også lidt federe at sidde i en god, stor, rolig bil i stedet for en lille bil med knap så meget plads. Biler sender også et signal, og mange sparer op til at købe en finere bil, som f.eks. BMW eller Mercedes. Disse mærker er nogle, som er rigtigt populære blandt de danskere, der ønsker en rigtigt fin og lækker bil uden at ville betale flere millioner for en Porsche, Maserati, Ferrari el.lign., selvom disse dog må betragtes, som det ypperste, og det enhver drengerøv drømmer om. Selvom mange er begyndt at gå op i at vælge bil efter at få noget miljø- og parkeringsvenligt, så går de fine og dyre biler, nok aldrig af mode.


Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /home/typeddk/public_html/wp-includes/class.wp-scripts.php on line 492