Festtøj til det nye år

Er et af dine nytårsfortsæt at din garderobe at du fremover altid skal se tjek ud og være klar til årets nye fester? Eller vil du bare kan have nogle tips til hvad du kan have på til den næste firmafest? Tit kan det være svært at vide hvordan dresscoden er til det kommende arrangement – skal man være fin eller afslappet? Lige meget hvad du søger, så læs med her – der er både tøj til store kvinder og små, så bare rolig!

 

Tid og placering af festen?

Tidspunktet og placering af festen vil påvirke alt ved dit outfit – lige fra dine sko til dine smykker og makeup! Hvis festen bliver afholdt i løbet af dagen, f.eks. i en bowlinghal eller forlystelsespark, skal du måske sigte efter noget lidt mere afslappede, som et par tætsiddende jeans og en flot top. Hvis festen derimod bliver afholdt om natten, på en fin restaurant eller på et diskotek, så gå mere efter en sød kjole, en playsuit, en nederdel eller lignende. Samtidig er det også vigtigt at have vejret i tankerne, specielt her i Danmark, da det ofte er for koldt at gå med bare ben, især hvis festen bliver afholdt udendørs. Så tjek også vejret inden du vælger dit outfit!

 

Tænk på budgettet

Vil du afsætte penge til at købe et helt nyt outfit? Og skal du også lige til frisøren for at få sat håret smart? Hvis det er en stor fest er det måske helt fair, men ofte kan du sagtens finde et perfekt outfit i dit klædeskab, bare sammensat på nye måder. Måske passer den gamle kjole bagerst i skabe rigtig godt sammen med din nye læderjakke? Eller kan nogle af dine toppe måske tages på i lag, så der skabes en helt ny struktur? Prøv dig frem, og vær ikke bange for at gøre noget nyt!

 

Den lille sorte

Hvis det går helt galt med outfittet til festen, så går du aldrig gal i byen med den lille sorte kjole. Hvis du endnu ikke har en, er der mange butikker der sælger dem til priser, der ikke sprænger budgettet. Til dig med lidt kurver er der f.eks. de flotte Zizzi kjoler! Fordelen ved den lille sorte er, at den fremhæver alles krop, og får alle til at se flottere og slankere ud. Du kan med fordel finde en med lidt pasform i, så den passer perfekt til netop dig. Hvis du er mere til farver kan du sagtens vælge en kjole med farver på – det er især rigtig flot her til foråret, hvor du vil se så frisk og strålende ud i en fin farverig kjole.


Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /home/typeddk/public_html/wp-includes/class.wp-scripts.php on line 492