Gør dit badeværelse luksuriøst med få tricks

Mange har tendens til at overse deres badeværelse, når de indretter hjemmet. Men hvorfor ikke gøre noget lidt ekstra ud af alle rum? Der er da ikke noget bedre end følelsen af at træde ind på et hotel, hvor selv badeværelset er nærmest royalt. Med nogle enkle tricks kan du hurtigt få lavet dit eget almindelige badeværelse om til et drømmebadeværelse. Læs med her!

 

  1. Hold det rent. Dette er et meget basalt råd, men det gør det bestemt ikke mindre vigtigt. Snavs er helt sikkert ikke særlig luksuriøst, derfor er det essentielt at du får gang i universalrengøringen og hvad du ellers bruger.
  2. Fjern rodet. Toilette sager skal helst ikke stå fremme, da det tager lidt af din nye badeværelses-glamourøsitet. Du kan have nogle få fine ting til at stå fremme, men gem gerne tandbørsten, shampooen og hårbørsten lidt væk.
  3. Prøv om du kan få farverne i rummet til at passe sammen, så vil dit badeværelse helt sikkert komme til at se mere velovervejet ud. Vi ved jo at farver påvirker vores psyke og derfor er det helt klart værd at overveje hvilke du bruger. Vær ikke bange for at bruge mørke farver, da de også ofte kan virke luksuriøse og give en ‘Hollywood’ stemning.
  4. Sørg for at der er nok lys. Det er vigtigt at have det rigtige lys, især omkring spejlet. Prøv for eksempel med to wall-mount lys på begge sider af spejlet og et tredje lys ovenover spejlet. Denne form for belysning vil fjerne skygger, så du bedst vil kunne se dig selv. Du kunne måske endda anskaffe dig et Hollywood mirror med indbygget LED-lys. Så får du virkelig et både fancy og elegant udtryk frem.
  5. Hav øje for detaljen. Når man tænker ‘badeværelse’, tænker man ofte ‘praktisk’. Men derfor kan det stadig være med stil over. Find nogle praktiske, men stilede ting til at have stående. Eksempelvis laver mærket Vipp nogle enkle, fine designs til badeværelset. Tag for eksempel Vipp 11 aka Vipp toiletbørste; en meget praktisk genstand, men gjort moderniseret, så det virkelig pynter på badeværelse at have den stående. Prøv selv at gå på udkig efter ting i samme dur.
  6. En blomst. Noget som også vil pynte på dit rum, er en flot blomst. Men husk at gå efter en plante som kan klare miljøet på badeværelset, da det ikke er alle som kan det. Hvis du kan lide det fine og kompakte, ville et godt bud være en fredslilje eller en orkide, da de begge er nemme at passe og pleje. Men hvis du hellere vil gå med det mere bladrige, junglede look kunne du eksempelvis vælge en Boston bregne, en bambus eller en aloe Vera.
  7. Spa touchet. For at give dit badeværelse den fuldkomne afslapnings vibe, må du prøve at imitere spa-stemningen. Hvis du har plads til det, så placer en stol i rummet, eller en lille taburet. Udover det er duft-pinde også en virkelig gennemført detalje. En blød morgenkåbe og en stak bløde kvalitets håndklæder er selvfølgelig nødvendigheder.

 

Så er det bare med at gå i gang! God fornøjelse med det.

Gør også dit køkken lækkert


Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /home/typeddk/public_html/wp-includes/class.wp-scripts.php on line 492