Indretningstrends der hitter hos danskerne

Her har vi samlet nogle af de indretningstrends, der hitter hos danskerne lige nu. Så, hvis du vil være med på de nyeste trends, så tag lige et kig her:

 

Klassisk porcelæn

Det fine porcelæn har fået sin genopstanden. Efter en del år, hvor man ikke har gået, så meget op i porcelæn, som før i tiden, er danskerne igen begyndt at købe fint porcelæn. Det er noget rigtigt mange danskere nu har, og selvom det kan være en lidt dyr investering, så vil det helt sikkert imponere dine gæster og skabe ramme om en samtale.

 

Vaser

I de senere er fine vaser begyndt at hitte. Rigtigt mange har investeret en fin vase, der kan pynte i hjemmet. Det kan være lidt dyrt, men det vil helt klart også pynte hjemmet. Nogle med blomster, men også mange, der pynter i sin skønhed alene. Disse vaser kan f.eks. være Kähler- eller Lyngby-vaser.

 

Minimalisme

Mange forbinder skandinavisk med noget elegant og minimalistisk. Denne tanke har mange danskere prøvet at føre med ind i deres hjem. Hvis gjort rigtigt kan det blive rigtigt godt, men det kan dog også mislykkes og få hjemmet til at fremstå koldt og kedeligt, så det er en fin balancegang.

 

Plakater

Rigtigt mange danskere har plakater hængende i hjemmet. Det kan give et rigtigt fedt præg på hjemmet, og kan se rigtigt smart ud. Der findes mange forskellige motiver og plakater. Det kan f.eks. være plakater med verdenskort, dyr, motiverende citater, sjove udtryk eller plakater fra Loa eller Dialægt.

 

Bøger

Selvom computere og mobiltelefoner fylder mere og mere i vores hverdag, og rigtigt mange læser e-bøger, så skal der stadig en del til før de fysiske bøger uddør. Der er noget helt særligt over at sidde med en fysiske bog. Derfor har mange danskere stadig bøger i deres hjem. Det giver også et personligt præg og er faktisk ret hyggeligt.

 

Skjulte ledninger

Ledninger har aldrig været og bliver aldrig kønne. De skæmmer og generer kun, dog er de ofte nødvendige. Flere og flere danskere vælger dog også de trådløse løsninger, der hvor det er muligt eller laver smarte systemer, der gemmer ledningerne væk, f.eks. gemmer dem bag lister eller radiatorer. Dette kan være lidt besværligt, men resultatet bliver godt, og man skal ikke længere se på de grimme ledninger.

 

Sort, hvid og gråtoner

Flere danskere har også valgt at gå lidt væk fra de mange farver, navnlig væk fra pangfarverne. Flere vælger endda at lade store dele af hjemmet være i sort og hvid. Dette kan give et rigtig fedt udtryk, som passer rigtig godt ind i den minimalistiske stil nævnt tidligere.

 

Hjemmelavede møbler

Selvom om mange vælger designermøbler, er der er også en stigende andel af danskerne, som vælger at lave deres egne møbler. Dette kræver blod, sved og tårer, men resultatet bliver også et, som man ikke vil kunne købe for penge. Det er nemlig en helt særlig følelse at bruge et møbel, som man selv har lavet. Selvom det er de færreste, der vælger denne løsning, kan det være et sjovt projekt at kaste sig ud i, og det giver hjemmet et helt særligt personligt præg.


Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /home/typeddk/public_html/wp-includes/class.wp-scripts.php on line 492