Lækre tøjmærker, der ikke sprænger budgettet

Selvom du er på et stramt budget, betyder det ikke at du skal gå ned på kvalitet, når vi taler om tøj og stil. Du kan nemlig sagtens finde lækre mærker, der forhandler både sko, bluser, bukser og andet i høj kvalitet til overkommelige priser.

 

Zara

 

Det populære spanske tøjmærke er super dygtige i at fortolke sæsonens store trends, og lave det opnåeligt for os helt normale mennesker. Alle kan være med på deres lave priser – på trods af dette formår mærket stadig at levere tøj i topkvalitet, der holder længe og føles rart at bære. I dag har Zara kun tre butikker i Danmark (placeret i Odense, København og Amager), men alt deres tøj kan heldigvis også købes på deres hjemmeside.

 

Asos.dk

 

En af de mest populære tøjhjemmesider er Asos. Her findes et kæmpe udvalg af kendte tøjmærker, såsom Hugo Boss, Superdry, Tommy Hilfiger, Wood Wood og Asos´ et tøjmærke. På hjemmesiden kan du både finde meget billigt tøj og dyre mærkevarer, alt efter hvad du er til. Ofte er der tilbud med helt op til 70 % rabat, hvor du kan få T-shirts og bluser ned til 30-40 kroner stykket.

 

Tamaris

 

Hvis du søger nogle lækre kvalitetssko, kan du med fordel kigge på mærket Tamaris. Her er sko i alle prisklasser, og du vil med garanti finde mindst ét par, der falder i din smag. Dette mærke kan købes på en masse forskellige hjemmeside, herunder Lykkesko, Zalando og Boozt.

 

Cheap Monday

 

Cheap Monday er et mærke fra butikken Weekday, der både har high-fashion og second hand tøj. Mærket Cheap Monday er et af butikkens billige mærker, der dog stadig har et utrolig fedt og rustikt look over sig, der blender godt ind med de resterende eksklusive mærker i butikken. Du kan finde tøjet i Weekday butikkerne, der både findes i Århus og København, og kan derudover også købe det inde på deres egen hjemmeside eller på andre tøjhjemmesider, såsom StylePit og Zalando.

 

StylePit

 

Bag mærket StylePit gemmer sig det tidligere SmartGuy, SmartGirl, SmartKids og SmartSport. På hjemmesiden kan du købe alt fra tøj, sko, skønhedsprodukter etc. til markedets bedste priser. De tilbyder fri ombytning, hvis tøjet ikke passer eller det ikke falder i din smag, hvilket gør, at du ikke spilder unødvendige penge. StylePit har under sig en masse mærker, bl.a. G-Star, Humör, Solid og Nike.

 

Zalando.dk

 

På denne hjemmeside finder du også en masse forskellige mærker, herunder Björn Borg, Calvin Klein og Diesel. Her er et bredt udvalg, der sikrer at der er noget for enhver smag. For at finde de hjemmesidens tøj til de laveste priser er der lavet en kategori kaldet ´outlet´, hvor du kan finde tøj til stærkt nedsatte priser.


Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /home/typeddk/public_html/wp-includes/class.wp-scripts.php on line 492