Næste gavehøjtid lurer om hjørnet – 3 tips til den perfekte valentinsgave til hende

Julen er overstået. Nytårsaften var der også – men husker vi egentlig så meget?

En ting vi husker er, at december måned helt sikkert har taget hårdt på pengepungen. Om vi vil det eller ej, ser vi frem mod endnu en mærkedag, hvor vi igen skal finde den perfekte gave, om end ikke mere perfekt end den vi ængsteligt lagde under juletræet den 24. december, i håbet om, at hun kunne lide den. Adopteret fra U.S.A., har Valentinsdag nemlig de seneste par år, taget sit indtog herhjemme, og om vi vil det eller ej, forventer kvinden i vores liv, at vi udtrykker vores kærlighed for hende, og hende alene, med den perfekte gave d. 14. februar.

Du får derfor her 3 gode råd til den perfekte valentinsgave til kvinden i dit liv.

 

”Diamonds are a girls best friend”

Smykker, smykker, smykker – kvinder elsker smykker. Smykker signalerer at du tænker på hende og at du elsker hende. Glem alt om chokolade og blomster – chokoladen bliver spist og glemt, blomsterne visner og går i forfald. Med et smykke viser du, at du har udvalgt noget særligt til hende. Noget af værdi, noget der holder for evigt, som instinktivt og altid vil minde hende om dig. Når du giver et smykke til en kvinde, anerkender hun med det samme det helvede du har været igennem for at finde det helt rigtige– men hvordan slipper du for dette helvede?

 

Køb online

Har vi ikke alle stået i en smykkebutik og nærmest gået i panik over det uendeligt store udvalg? Ekspedienten trækker den ene skuffe ud efter den anden – det vil ingen ende tage. Ved at købe et smykke til hende online sparer du både tid og penge og så slipper du ikke mindst for den forvirring, der kan tage pusten fra enhver mand. Online finder du let billige smykker i god kvalitet, som med garanti vil gøre hende blød i knæene.

 

”My precious” – ringkomplekset

Der findes et evigt kompleks i at give en ring – hvis I altså ikke helt er dér. Ringkompleks nummer 1 er misforståelsen – ”frier han til mig?”. Du bør derfor, hvis du køber en ring, holde dig fra alt hvad der minder om en forlovelsesring.  Ringkompleks nummer 2 – du skal kende hendes ringstørrelse. Hun vil helt sikkert kunne bære over med farven, men størrelsen kan være svær at gøre noget ved. Du skal derfor sikre dig, hvis du køber en ring, at hun ikke tager dig i at måle hendes ringstørrelse, for så er du direkte tilbage ved ringkompleks nummer 1 – misforståelsen.

Undgå derfor helt at give ringe, hvis ikke I er der endnu. Find en fin halskæde eller et armbånd online – dette vil hun 100% sætte lige så høj pris på.

 


Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /home/typeddk/public_html/wp-includes/class.wp-scripts.php on line 492