Nemme retter og drikke som vil imponere dine gæster

Det kan være, at du snart skal have gæster, men ikke lige er en mesterkok eller bare ikke orker mange timers hårdt arbejde ved køkkenbordet. Men frygt ej, for du behøver, hverken være mesterkok eller bruge mange timer for at lave noget mad, der nok skal imponere dine gæster. Her har vi samlet nogle af de retter og drikke, som er forholdsvist nemme at lave og som næsten altid bliver et hit. Velbekomme!

 

Tunmousse

Kan fungere rigtigt fint, som en lille forret. En gammel klassiker, som bestemt er særdeles nem at lave og næsten altid smager godt, så længe man husker at bruge rigeligt med fløde. Desuden gør det den også ekstra lækker, hvis man pynter med lidt kaviar eller rogn, som f.eks. stenbiderrogn.

 

Ribbensstegsandwich / Flæskestegssandwich

Denne er måske ikke den nemmeste at lave, da man skal have gang i en flæskesteg, men til gengæld kan denne laves på forhånd, sådan at man ”kun” skal samle sandwicherne den dag, hvor man får gæster. På trods af, at der er lidt forhåndsarbejde er denne dog et godt valg, da den smager helt vildt lækkert, og man får en del rester (i form af flæskesteg), som man kan bruge til aftensmad i dagene efter, f.eks. biksemad eller almindelig flæskesteg.

 

Hjemmelavet smoothie eller juice

Det vil helt sikkert blive et hit at servere hjemmelavede smoothies, da de kan blive helt utroligt lækre og velsmagende samtidigt med, at de giver et ordentligt vitaminboost. De kræver få ingredienser og en blender til opgaven. Så det er sådan set ligetil at gå til.

Hvis man ikke er til smoothies, kan man også lave sin egen juice, der kan blive mindst ligeså lækker og sund. Denne kræver også kun få ingredienser og en juicer, så det er bare at komme i gang.

 

Lasagne

En klassiker, men hvis man laver den med kærlighed, masser af sauce og ost, så skal den nok blive et hit, blandt både voksne og børn. Desuden er det en af de retter, hvor det er nemt at lave til mange mennesker. Lav en lille salat ved siden af, og du har en super ret til dine gæster.

 

Hjemmelavede drinks

Servér dine egne hjemmelavede drinks. Det er ligetil at gå til, og det skal nok imponere dine gæster og få dem i gang. Der er rigtigt mange muligheder, og det er sådan set kun fantasien, der sætter grænser.

 

Bananasplit

Den klassiske dessert, der stadig hitter. Det kan med sikkerhed siges, at man aldrig går helt galt i byen med en god gammeldags bananasplit. Den lækre kombination af banan, nødder, is og chokolade er en, der bare aldrig uddør. Ikke nok med det, så er det en af de nemmeste desserter, som man lige hurtigt kan anrette.


Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /home/typeddk/public_html/wp-includes/class.wp-scripts.php on line 492