Sådan Vælger du den Helt Rigtige Golftaske

Som ejer af en golfbutik har jeg hjulpet mange mennesker med at finde deres perfekte taske. Det forundrer mig dog, hvordan både nybegyndere og fagfolk undervurderer betydningen af at købe den helt rigtige golf taske.

Denne artikel handler om de ting, der får en god golftaske til at skille sig ud fra en ringe golftaske. Først og fremmest skal du holde dine golfjern, vigtigst af alt grebene på dem, tørre. For det andet, skal tasken være i stand til at tilpasse sig til den form for transport du benyttter (gå, golfvogn, måske medbringer du dem i flyet på ferie). For det tredje skal den selvfølgelig have nok plads til, at du kan have alle de væsentlige ting, som dit spil kræver.

Der er to ting, du skal overveje, inden du køber en golf taske: vægt og opbevaring.

Først kan vi snakke om vægten af din golf taske, da det er overraskende vigtigt. Hvis du har dine egne golfjern, har du brug for en let taske, helst med et stativ. En tung taske kan køre dig træt omkring det sjette hul, og det er noget du ikke vil have skal ske.

Selv hvis du aldrig går rundt på golfbanen, kan du stadig nyde godt af en let taske. Eksempelvis når du skal have dine jern ind og ud af dit bagagerum eller rundt i lufthavnen, når du rejser. Her kan det  være til stort besvær at have en tung taske.

Udover at sikre din taske har et stativ, er det også vigtigt at den har en dobbelt rem. Hvis du nogensinde har båret dine golfjern 18 huller på en enkelt rem, vil du kunne forestille dig hvorfor dette ene råd kan ændre dit spil til det bedre.

I stedet for du er øm i hele kroppen omkring hul 8, giver en dobbeltrem dig mulighed for at afbalancere vægten af posen på begge skuldre.

Dobbeltremme bliver solgt separat. Men nu har de fleste bæreposer en dobbelt rem, så der er god chance for at du allerede har en dobbeltrem hvis du har købt din taske for nyligt.

Hvis du sjældent finder dig selv med dine egne golfjern i dine hænder, kan en vogntaske være en stor fordel. Den bedste del af disse tasker er mængden af lagerplads de har.

Mere plads opbevaring er ikke nødvendigvis bedre. Nøglen er at finde den rigtige mængde lagerplads til dit spil.

Hvis vejret ser ud til at der er risiko for regn, behøver du ikke at have meget opbevaring. Det kan derimod komme i vejen. I den anden ende af spektret, hvis du spiller i turneringer eller rejser meget, er opbevaring ikke en luksus men en nødvendighed.

For golfspillere, der rejser eller spiller i turneringer, er der mange grunde til opbevaring. Hvis det regner eller bliver koldt, har du måske brug for plads til en ekstra handske eller et par regnbukser, ekstra strømper, paraply osv.


Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /home/typeddk/public_html/wp-includes/class.wp-scripts.php on line 492