Tag et Billede i Bunden af Bilen Hver Dag

Jeg er ikke rigtigt typen der skriver dagbog. Jeg kunne egentligt rigtigt godt tænke mig at have en eller anden form for dagbog som jeg kunne bladre tilbage i, og blive mindet om min egen fortid. Men jeg har ikke rigtigt lysten til at skrive den slags ned, og jeg er nu også ganske sikker på, at jeg heller ikke rigtigt ville få det læst. Alligevel følte jeg lidt, at det var noget der manglede i mit liv. En eller anden form for dokumentation af fremdrift og skiftende tider. Bare en kort påmindelse om, at tiden ikke står stille, og at livet er i evig bevægelse.

En dag sad jeg udenfor min kones arbejdsplads, og ventede på, at hun kom ud. Jeg henter hende altid efter arbejde, og det er lidt forskelligt hvor hurtigt hun kan komme ud derfra. Det er ikke altid overarbejde som sådan, men det kan åbenbart være svært fuldstændigt at vide, hvor lang tid det tager at runde dagens ting af. Det passer mig egentligt okay. Jeg plejer bare at sidde og slå tilfældige ting op på internettet med min telefon, eller måske spille noget Angry Birds eller lignende mobilspil. Denne dag var der dog ikke rigtigt noget der fangede min interesse, og jeg sad bare og bladrede tankeløst igennem ikonerne på min telefon. På en eller anden måde fik jeg ramt kameraet, og med det samme tog den et billede helt af sig selv. Det var bare et skørt billede af bunden af min bil. Før jeg fik det slettet bankede det på ruden: min kone var kommet ud, og havde sneget sig op på siden af bilen uden jeg havde lagt mærke til det.

Den næste dag sad jeg igen og kedede mig. Fordi situationen mindede så meget om dagen inden, blev mine tanker ledt hen på det tilfældige billede af bunden af min bil. Jeg fik en underlig lyst til ikke at slette det, men i stedet tage et mere. Så det gjorde jeg. Jeg åbnede kamera-app’en på min telefon, tog endnu et billede af bunden af bilen, og gik så tilbage til at spille et spil.

Det blev en tradition, og det blev faktisk til en slags dagbog. Billederne er alle en smule forskellige. På en travl dag kan det være, at jeg ikke har fået bundet mine snørebånd. På en regnvejrsdag har jeg gummistøvler på, i stedet for mine røde løbesko. Nogle gange ligger der indpakning fra en burger på bunden af bilen, fordi jeg fik lyst til en snack på vej hjem. Hvert billede fortæller en lille smule om den dag, det blev taget.

Man kan også se hvilken dag, den gamle folkevogn blev udskiftet med en Volvo V60. Pludseligt ser bunden på bilen helt anderledes ud, mens tingene i forgrunden stadig kører samme tema. Det er faktisk virkeligt sjovt at kigge tilbage på, og det kræver ikke meget tid eller hjernekapacitet at tage et billede.


Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /home/typeddk/public_html/wp-includes/class.wp-scripts.php on line 492