Tre fordele ved at lease en bil

Står du over for købet af din næste bil, men du ved ikke om økonomien rækker? Så kan leasing måske være noget for dig. Mange kender ikke til muligheden for at lease, men det kan for mange folk være ganske fordelagtigt på flere punkter. Leasing kan være ekstremt forvirrende, men heldigvis findes der folk, som har specialiseret sig på netop dette område, som er mere end villige til at guide dig til den perfekte løsning.

Hvis du overvejer, om du skal ud at købe eller lease en bil, har jeg i denne artikel samlet tre fordele ved at lease, som jeg i den grad vil anbefale at læse før du tager en beslutning.

 

Slip for udgifter ved reparation

 

Tro det eller ej. Udgifter ved uforudsete skader kan du rent faktisk trække fra i budgettet, da leasingselskaberne står for at udbedre skaderne og rent faktisk dækker al reparation. Dette vil sige, at du ikke vil komme til at bøde for flere regninger, end dem som i forvejen er planlagt ind i budgettet. Dette er en måde at spare penge på, hvis du er bange for at rende ind i en række uheldige skader.

 

Intet værditab

 

Endnu en fordel ved leasing af biler er, at du aldrig kommer til at stå i den situation, at bilen mister værdi, når du vil sælge den. Du afleverer den blot tilbage til leasingselskabet og har herefter mulighed for enten at købe eller lease en ny bil. Du ender altså ikke med at stå tilbage med et kæmpe underskud, når der er brug for en ny bil i dit liv.

 

Kør altid i en nyere bil

 

Den tredje fordel, som for mange er det mest tiltalende ved leasing af biler, er at du oftere har mulighed for at udskifte bilen og altså får lov til at køre i en nyere og lækrere bil. Der er ikke de samme begrænsninger på samme måde som ved køb af en ny bil, da afbetalingen på nye biler fortsætter i længere tid end leasede biler. Det kan altså både være en økonomisk og kvalitetsmæssig fordel at lease biler.

 

Hvis du er i tvivl, er det altid godt at forhøre sig hos eksperterne. Hos Starmark står de altid klar til at hjælpe dig med at finde den rette løsning. De er eksperter i Mercedes leasing og salg af brugte biler, og specielt Mercedes E klasse anbefaler de til rigtig mange mennesker, som i stedet for leasing vælger at købe en brugt bil.

 

Til slut vurderer jeg, at det altså helt klart er værd at tage leasing med i overvejelserne, hvis du står og skal anskaffe dig et nyt kørende familiemedlem, det har som sagt ganske gode fordele.


Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /home/typeddk/public_html/wp-includes/class.wp-scripts.php on line 492