Tre hårdtslående tyskere

Overvejer du at investere i en ny bil og har du økonomien i orden, så skulle du måske overveje at sætte pengene i tysk kvalitet og sikkerhed fra Mercedes, BMV eller Audi. Ligegyldigt hvilket af de tre mærker du vælger, vil du blive kørende i uovertruffen stil og kvalitet, der stråler langt væk udvendigt som indvendigt. Disse biler har et design og udtrykker en stil, der udstråler fart over feltet selv når bilen står parkeret. Dynamiske køreegenskaber er et must, en lav CO2-udledning en selvfølge og komforten vil der aldrig blive gået på kompromis med hverken i forhold til sæderne, affjedringen eller lydbilledet. Dette er tysk bilproduktion i verdensklasse.

 

Mercedes

Mercedes-Benz, der i daglig tale blot bliver benævnt Mercedes, har sine rødder i Stuttgart i Tyskland. Det er et tysk bilmærke, der hører under Daimler AG. Mercedes’ helt særlige varemærke har siden 1909 været Mercedes-stjernen. Oprindeligt sad den på køleproppen, men har i dag ingen anden funktion end signalværdi. Den tretakkede stjerne blev designet for at symbolisere at virksomheden i sin tid leverede motorer til brug både til lands, til vands og i luften.  Ønsker du en bil med design i topklasse og som på én og samme tid udtrykker en stærk karakter kombineret med æstetisk elegance kunne en Mercedes være noget for dig. Bilen kommer med udstyr efter smag og behag og der er rigeligt af tekniske systemer at vælge imellem, lige fra radio med bluetooth til regnsensor over i et 2-zonet klimaanlæg til et kollisions-advarselssystem. Er du til et sportsligt eller klassisk udtryk har Mercedes lige bilen til dig, fx findes Mercedes C Klasse både i modellerne coupé, Sedan og stationscar.

 

BMW

Bayeische Motoren Werke AG, forkortet BMV, er et tysk bilmærke grundlagt i 1916. BMVs hovedsæde ligger i München i Tyskland og ejer Minibilmærket og er samtidig moderselskab til Roll-Royce Motor. BMV holder sig ikke blot til bilproduktion men producerer også motorcykler og motorer generelt. Med en BMV får du en bil i den absolutte verdensklasse, som udstråler maskulinitet og stil. BMV er den bedst sælgende luksusbil i verden, hvilket blandt andet kan tilskrives formidable køreegenskaber, konstant fokus på ny teknologi og altid nyskabende design. Prisen er dog ikke lige velegnet for enhver pengepung, men er økonomien mindre kan en brugt BMW overvejes.

 

Audi

Audi blev grundlagt i 1910 og har hovedsæde i Ingolstadt i Tyskland. I 1932 slog Audi sig sammen med de tyske bilproducenter Horch, DKW og Wanderer og til sammen udgjorde de fire bilproducenter herefter Auto Union. Heraf kommer Audis helt særlige og meget velkendte logo, der udgøres af fire ringe, der repræsenterer hver af de fire bilproducenter. Siden 1977 er alle bilerne fra Auto Union blevet markedsført under Audi-navnet. Audis slogan er ”Vorsprung durch Technik”, hvilket indikerer at deres fokus er teknikken med hvilken de forsøger at være forrest i feltet. Ønsker du en bil, der er gennemtænkt i forhold til din families sikkerhed uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten i hverdagen og hvor du får masser af bil for pengene, skulle du overveje at investerer i en Audi næste gang, du skal have ny bil.


Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /home/typeddk/public_html/wp-includes/class.wp-scripts.php on line 492